» Eğitim Durumu

» Akademik Unvanlar

» İş Tecrübesi

» Yayınlar

Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler

  • YEME İÇME KÜLTÜRÜNÜN SOSYAL MEDYA ARACILIĞIYLA YENİDEN ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA: GAZİANTEP İLİ ÖRNEĞİ (Haziran 2017)

Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler (Proceedings)

  • DOĞAL VE YEREL: SAPANCA RESTORANLARINDA YÖRESEL ÜRÜNLERİN ROLÜ (Ekim 2024)

Yazılan Uluslararası Kitaplar veya Kitaplarda Bölümler

  • Temel Mutfak Bilgisi ve Gastronomi Mutfak Tipleri TUÇ ZEYNEP (Aralık 2020)

Ulusal Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler

  • EDİRNE İLİNE AİT COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİNİN POTANSİYELLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE ALTERNATİF ÜRÜN ÖNERİLERİ (Mayıs 2024)
  • EDİRNE’DEKİ YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNİN YÖRE MUTFAĞINDAKİ GASTRONOMİK ÜRÜNLER İLE OLAN İLİŞKİSİ (Mayıs 2024)

» Verdiği Dersler

1-Mutfak Uygulama ve Teknikleri

2-Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri 1

3- Mutfak Uygulamaları ve Teknikleri 2

4-Dünya Mutfağı

5-Yenilikçi Mutfak Akımları

6-Gastronomi ve Medya

7-Yiyecek ve İçecek Stilistliği

8-Gıda Coğrafyası

9-Mutfak Planlama ve Tasarım