» Eğitim Durumu

» Akademik Unvanlar

» Yayınlar

Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler (Proceedings)

  • H. AYDOGDU, S. YILDIRIM, A. HALKMAN, Investigation of the Production Technology and Quality Criteria of Traditional Drink Hardaliye, The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, -MAKEDONYA

Ulusal Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler

  • H. AYDOGDU, S. YILDIRIM, A. HALKMAN, D. TUNAY, A study on production and quality criteria of hardaliye A traditional drink from Thrace region of Turkey, GIDA - Journal of Food, vol. 39, no. 3, pp. 139-145, -TÜRKIYE, 3, 2014

» Verdiği Dersler

Çevre Koruma

Et ve Ürünleri Teknolojisi 1

Et ve Ürünleri Teknolojisi 2

Gıda Ambalajlama ve Depolama

Gıda Katkı Maddeleri

Özel Gıdalar Teknolojisi

Süt Teknolojisi 1

Süt Teknolojisi 2

Tahıl Teknolojisi 1

Tahıl Teknolojisi 2

Zeytin ve Zeytinyağı Teknolojisi