|
Personel CV`si Yazdır |
|
Personel CV`si Yazdır |
YEME İÇME KÜLTÜRÜNÜN SOSYAL MEDYA ARACILIĞIYLA YENİDEN ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA: GAZİANTEP İLİ ÖRNEĞİ (Haziran 2017) |
DOĞAL VE YEREL: SAPANCA RESTORANLARINDA YÖRESEL ÜRÜNLERİN ROLÜ (Ekim 2024) |
Temel Mutfak Bilgisi ve Gastronomi Mutfak Tipleri TUÇ ZEYNEP (Aralık 2020) |
EDİRNE İLİNE AİT COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİNİN POTANSİYELLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE ALTERNATİF ÜRÜN ÖNERİLERİ (Mayıs 2024) |
EDİRNE’DEKİ YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNİN YÖRE MUTFAĞINDAKİ GASTRONOMİK ÜRÜNLER İLE OLAN İLİŞKİSİ (Mayıs 2024) |