|
Personel CV`si Yazdır |
|
Personel CV`si Yazdır |
HALICI DEMİR FATMAGÜL, AKPINAR ÖZLEM, (2021). "Xylose Release From Sunflower Stalk By Coupling Autohydrolysis And Enzymatic Post-Hydrolysis", Waste And Biomass Valorization, Doi: 10.1007/s12649-021-01606-8 (Ekim 2021) |
Halıcı Demir F. "NUTRITIONAL POTENTIAL OF FERMENTED WHEY AND CURRENT APPLICATIONS IN ITS PRODUCTION". V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Turkey (Oral Presentation) (Eylül 2023) |
Halıcı Demir Fatmagül, Kaptan Binnur (2020). İnek sütünden üretilen Edirne tipi Beyaz peynirin depolama boyunca ACE inhibitör aktivite değişiminin belirlenmesi (Sözlü Sunum) (Aralık 2020) |
Halıcı Demir, F ve Kaptan, B. (2018). CHEMİCAL CHANGES İN THE STORAGE PROCESS OF EDİRNE STYLE WHİTE CHEESE (Eylül 2018) |
Halıcı Demir, F. (2018). MALDI TOF MS TECHNIQUE IN THE IDENTIFICATION OF MICROORGANISMS (Eylül 2018) |
Halıcı Demir, F ve Kaptan, B. 2018 ARABAŞI. 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19-21th April 2018, Kyrenia, TRNC (Turkish Republic of Northern Cyprus). (Nisan 2018) |
Halıcı Demir, F. ve Akpınar, Ö.,''Utılızatıon of sunflower stalks '' 19. International sunflower conference, p. 1148,29 may-3 june, Edirne, Turkey, 2016 |
Halıcı Demir, F. ve Akpınar, Ö.,''Xylose production from pretreated sunflower stalks'' 19. International sunflower conference, p. 1147,29 may-3 june, Edirne, Turkey, 2016 |
Halıcı Demir, F. ve Akpınar, Ö., ‘‘Sugar Beet Molasses’’ The 3rd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, p.323, 1-4 Oct 2015 Sarajevo/Bosnia and Herzegovina. |
Halıcı Demir, F. ve Akpınar, Ö., ‘‘Halveter’’ The 3rd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, p.402, 1-4 Oct 2015 Sarajevo/Bosnia and Herzegovina. |
Halıcı, F. ve Akpınar, Ö., “Enzymatic Xylose Releasa from Pretreated Tobacco Stalks” Internatoınal Food Congress Novel Approaches ın Food Industry (NAFI 2014), p. 264, 26-29 may 2014 Kuşadası/Aydın. |
Halıcı Demir, F. ve Kaptan, B. USE OF TRANSGLUTAMINASE ENZYME IN DAIRY PRODUCTS. 4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19-21th April 2018, Kyrenia, TRNC (Turkish Republic of Northern Cyprus). (Nisan 2018) |
DEMİR, F. H., DAMAR, İ., & YILMAZ, E. (2024). SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE MİKROPLASTİK VARLIĞI, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ VE MİKROPLASTİK AYIRMA YÖNTEMLERİ. Gıda, 49(2), 205-222. https://doi.org/10.15237/gida.GD23130 (Şubat 2024) |
Halıcı Demir, F. ve Akpınar, O. 2018. Tütün Saplarından Kombine Otohidroliz ve Enzimatik Hidroliz ile Ksiloz Üretimi. Akademik Gıda 16(1): 1-10. (Nisan 2018) (Nisan 2018) |
Halıcı Demir F. (2024). TRAKYA BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ PEYNİRLERİ. Trakya Üniversitesi, 1. Ulusal Edirne Sempozyumu (Sözlü Bildiri). Edirne (Mayıs 2024) |
Halıcı Demir, F. ve Kaptan B.,''Süt ve Süt Ürünlerinde Bulunan Biyoaktif Ppetitler'' Türkiye 12. Gıda Kongresi , p. 438,05-07 Ekim 2016; Trakya Üniversitesi Edirne. |
Halıcı, F., Usal G., Topaloğlu E., Cingöz A. ve Akpınar, Ö., “Ayçiçeği Saplarından Enzimatik Olarak Ksiloz Üretimi” 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, p. 37, Ankara 7-9 Kasım 2013. |
Halıcı, F. ve Akpınar, Ö., “Geleneksel Kuşburnu Ürünleri” 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, p. 809, Adana 17-19 Nisan 2014. |
Halıcı, F. ve Akpınar, Ö., “Tarımsal Atıklardan Biyobozunur Plastik Üretimi” İç Anadolo Bölgesi 2. Gıda ve Tarım Kongresi, p. 293, Nevşehir 28-30 Nisan 2015. |
Halıcı, F. ve Akpınar, Ö., “Ön İşlem Görmüş Tütün Saplarından Enzimatik Olarak Ksiloz Üretimi” İç Anadolu Bölgesi 2. Gıda ve Tarım Kongresi, p. 292, Nevşehir 28-30 Nisan 2015. |