» Eğitim Durumu

» Akademik Unvanlar

» Yayınlar

Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler (Proceedings)

  • L. P. TEVFIKOGLU, S. CAN, i. KARAYiLAN, G. YiLMAZ, Trakya Üniversitesi Saglik Bilimleri Fakültesiögrencilerinin etiket okuma beceri ve anlamadüzeyinin degerlendirilmesine yönelik birçalisma, 8. International Trakya Family Medicine Congress, pp. 205-205, Edirne-TÜRKIYE
  • L. P. TEVFIKOGLU, G. AKBULUT, L. ÖZTÜRK, G. MEMI, O. KAYA, S. CAN, M. P. DEMIRCAN, Tip 2 diyabetik Wistar Albino siçanlara uygulanan teklidoymamis yag asitleriyle zenginlestirilmis veya yüksekyagli diyetlerin lipid profiline etkisi, 8. International Trakya Family Medicine Congress, pp. 66-68, Edirne-TÜRKIYE
  • L. P. TEVFIKOGLU, S. CAN, The Effect of Caffein Consumption on Health Sciences Faculty Students’ Sleep Quality, FIFTH INTERNATIONAL MEDITERRANEAN CONGRESS ON NATURAL SCIENCES, HEALTH SCIENCES AND ENGINEERING (MENSEC V), vol. 3, no. 2, pp. 53-53, Budapeste-MACARISTAN
  • S. CAN, L. P. TEVFIKOGLU, Üniversite ögrencilerinin fast food tüketim aliskanliklariile antropometrik ölçümleri arasindaki iliskisi, 8. International Trakya Family Medicine Congress, pp. 69-71, Edirne-TÜRKIYE
  • S. CAN, L. P. TEVFIKOGLU, Determination of Fish Consumption Habits and Preferences of the Students in the Faculty of Health Sciences at Trakya University, FIFTH INTERNATIONAL MEDITERRANEAN CONGRESS ON NATURAL SCIENCES, HEALTH SCIENCES AND ENGINEERING (MENSEC V), vol. 3, no. 2, pp. 137-138
  • S. CAN, L. P. TEVFIKOGLU, Üniversite ögrencilerinin beslenmealiskanliklari ile yeme tutum ve davranislarinindegerlendirilmesi, 8. International Trakya Family Medicine Congress, pp. 206-206, Edirne-TÜRKIYE
  • S. CAN, H. CAN, Gida Endüstrisi Atiklarindan Biyoyakit Eldesi ve Ekonomik Önemi, International Congress of Management Economy and Policy
  • L. A. TEVFIKOGLU, E. K. KARACA, S. FILIZAY, Y. ÇAKIR, B. KOCAADAM, Functional Food Consumption Situation of Trakya University s Students, 3. Güneydogu Avrupa Aile Hekimleri Birligi Kongresi
  • L. A. TEVFIKOGLU, E. K. KARACA, S. FILIZAY, Y. ÇAKIR, B. KOCAADAM, Functional Food Consumption Situation of Trakya University s Students, 3. Güneydogu Avrupa Aile Hekimleri Birligi Kongresi
  • S. FILIZAY, Ö. ÖKSÜZ, B. KAPTAN, Peynir helvasi kalitesine farkli starter kültürlerin etkisi, 1.Uluslar arasi Adriyetik ten Kafkaslar a Geleneksel Gidalar Sempozyumu

Ulusal Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler

  • S. FILIZAY, B. Ö. ESEN, B. KARAÖZ, E. BASAR, Üniversite Ögrencilerinin Probiyotik Ürün Tüketimlerinin ve Probiyotik Kavraminin Bilinme Düzeyinin Belirlenmesi, Uluslararasi Katilimli 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gidalar Kongresi, -TÜRKIYE

» Verdiği Dersler

Besin Etiketleme ve Ambalajlama

Besin İşleme Teknikleri

Besin Kimyası ve Analizleri I

Besin Kimyası ve Analizleri II

Besin Kontrolü ve Mevzuatı

Besin Mikrobiyolojisi

Besin Toksikolojisi

Beslenme Ekolojisi

Beslenme İlkeleri

Beslenmede Sıvı Yönetimi

Beslenmeye Giriş

Dünya Mutfakları

Hastalıklarda Beslenme

İşlevsel Besinler

Mezuniyet Çalışması I

Mezuniyet Çalışması II

Seminer I

Seminer II