|
![]() Personel CV`si Yazdır |
|
![]() Personel CV`si Yazdır |
Cinar, K., Gulec, H.A., Gunes, G., “Transgalactosylation activity of β-Galactosidase from Aspergillus Oryzae: Kinetic Parameter Estimation”, "International Agricultural, Biological and Life Science Conference-AGBIOL 2018", 2-6 September 2018, Edirne, TURKEY. (Eylül 2018) |
Cinar, K., Gulec, H.A., Gunes, G., “Galactooligosaccharides Production by Using β- galactosidase from Aspergilus Oryzae: Effect of Lactose Concentration”, "International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Technologies- ICAFOF 2017", 15-17 May 2017,Cappadocia, TURKEY. (Mayıs 2017) |
Cinar, K., Gulec, H.A., Gunes, G., "Optimization of Enzymatic Synthesis of Galactooligosaccharides from Lactose in a Batch Reactor", "8th International Conference on Biotechnology and Food Science – ICBFS 2017", 11-13 April, Seoul, SOUTH KOREA. (Nisan 2017) |
Gulec, H.A., Onsekizoglu Bagci, P., Cinar, K., & Bagci, U., "Production and Characterization of Polylactic Acid and Polyvinylalcohol/Polyethyleneimine Fibers with Catalytic Activity by Electrospinning", "8th International Conference on Biotechnology and Food Science – ICBFS 2017", 11-13 April, Seoul, SOUTH KOREA. (Nisan 2017) |
Cinar, K., & Gulec, H.A., "Investigation of the Effects of Milk Composition on the Performance and Selectivity of Microfiltration Membranes", "2016 International Conference on Nutrition and Food Engineering (ICNFE 2016)", 19-21 August, Budapest, HUNGARY. (Ağustos 2016) |
Hicsasmaz, Z., Cinar, K., & Gunes, G., "Application of Microfiltration to Turkish White Cheese Manufacture, "International Food Technology-16", 16-19 July, Chicago, USA. (Temmuz 2016) |
Cinar, K., & Gülec, H.A., "Application of supercritical carbon dioxide for sunflower oil extraction,"19th International Sunflower Conference", 29 May-3 June 2016, Edirne, TURKEY. (Mayıs 2016) |
Gülec, H.A., & Cinar, K., "Effect of enzymatic interesterification on oxidative stability of sunflower oil,"19th International Sunflower Conference", 29 May-3 June 2016, Edirne, TURKEY. (Mayıs 2016) |
Gülec, H.A., & Cinar, K., "Separation of Whey Proteins from Milk by Poly(Ethersulfone) Microporous Membrane: Effect of Feed Composition,"Euro Food Chem XVIII", 13-16 October, Madrid, SPAIN. (Ekim 2015) |
Cinar, K., Gülec, H.A. Gunes, G., & Hicsasmaz, Z., "Sensory Properties of White Cheese Made From Microfiltered Milk,"Euro Food Chem XVIII", 13-16 October, Madrid, SPAIN. (Ekim 2015) |
Cinar, K., Gülec, H.A., & Hicsasmaz, Z., "Effect of Membrane Filtration on Physical Properties of Cheeses ,"Balkan Agriculture Congress 2014", 08-11 September, Edirne, TURKEY. (Eylül 2014) |
Cinar, K., Gülec, H.A., & Hicsasmaz, Z., "Sedimentation and Stabilization of Cloudy Juices ," Food Science, Engineering and Technologies-2011", 14-15 October, Plovdiv, BULGARIA.(Sözlü Sunum) (Ekim 2011) |
Cinar, K., "A Review on Nanoemulsions: Preparation Methods And Stability", Trakya University Journal of Engineering Sciences, 18(1): 73-83, 2017. (Haziran 2017) |
Cinar, K. & Bagci, U., "Hardal Tohumu Konsantrasyonun Hardaliye Fermantasyonu Üzerine Etkileri", Türkiye 12. Gıda Kongresi, 2016, 5-7 Ekim, Edirne, TÜRKİYE. (Ekim 2016) |
Akgün A., Damar Hüner, I., Yılmaz, E., Çınar K., (2017) "Gıda Analiz Uygulamaları", Sidas Medya, İzmir, Türkiye, ISBN:978-605- 5267-36- 0, 131 Sayfa. (Mart 2017) |
Bursiyer, TUBITAK 1001, 117O940. Devam ediyor. (Nisan 2018) |
Araştırmacı, Kesikli Reaktörde Galaktooligosakkarit Sentezini Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi ve Sürecin Optimizasyonu, İTÜBAP, Proje No: MDK-2017-40556. Devam ediyor. (Kasım 2017) |
Araştırmacı, İdeal peynir altı suyundan yüksek protein içeriğine sahip konsantre içecek üretimi, TÜBAP, Proje No: 2017/207. Devam ediyor. (Kasım 2017) |
Araştırmacı, Peynir altı suyu proteinlerinin konsantrasyonunda polimerik membranların fizikokimyasal özelliklerinin membran kirlenmesi üzerine olan etkilerinin incelenmesi, TÜBAP, Proje No: 2017-153. Devam ediyor. (Temmuz 2017) |
Araştırmacı, Yüksek Verimde Galakto-oligosakkarit Üretimi İçin Biyoreaktör Tasarımı: Elektro lif çekimi yöntemiyle katalitik aktiviteye sahip membran üretimi, TÜBAP, Proje No: 2015/114.Tamamlandı. (Temmuz 2015) |
Araştırmacı, Enstrümental Analiz Yöntemleri ile Kaliteli ve Güvenli Gıda Üretiminde Önemli Gıda Bileşenlerinin Nitel ve Nicel Olarak Analizi, TÜBAP, Proje No: 2012-213, Tamamlandı. (Aralık 2012) |