Türkiye'nin ilk 4 yıllık Bankacılık ve Sigortacılık eğitimi veren Marmara Üniversitesi Finansal Bilimler Fakültesi, Sigortacılık Anabilim dalından 2004 yılında mezun oldum ve aynı üniversitede Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim dalında yüksek lisansımı "Pazarlamada Müşteri Değeri Yaratan Stratejiler Açısından Entelektüel Sermaye ve İMKB(BİST)-Sigorta Sektöründe Bir Uygulama" başlıklı çalışma ile tamamladım. İlgili çalışma borsaya kote olan sigorta şirketlerinin entelektüel sermayelerinin hesaplanmasına yönelik kullanılan kantitatif analiz yöntemiyle, bu alanda yapılan Türkiye’deki ilk araştırma olarak alanyazında yerini almıştır.
Doktora çalışmamı da Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İşletme Anabilim, Pazarlama Bilim Dalında; işletmelerin kaynak ve yetenekleri, organizasyonel yapıları, pazarlama yetenekleri, çeviklik ve çevik pazarlama konularını incelediğim tez çalışmasıyla tamamladım ve ayrıca uluslararası pazarlarda uygulanması üzerine kapsamlı bir araştırma gerçekleştirdim. İlgili doktora çalışmasıyla Türkiye’de ilk defa akademik alanda çevik pazarlama ve uluslararası pazarlama çevikliği konularını inceleyerek literatüre önemli bir katkı sağlandığına inanmaktayım.
Akademik kariyerimden önce 2003-2009 yılları arasında Garanti Bankası'nda müşteri ilişkileri yönetimi, ekip yönetimi; Bireysel, KOBİ ve Ticari Segmente yönelik aktif satış, krediler ve pazarlama portföy yöneticiliği gibi çok çeşitli aşamalarda görev aldım. Bankacılıktan sonra akademik kariyere geçiş yaparak İstanbul Arel Üniversitesi’nde uzun yıllar hem bölüm başkanlığı gibi idari görevleri yürüttüm hem de Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünde dersler verdim. Aynı zamanda başta bankacılık ve sigortacılık sektörü olmak üzere finansal piyasalar, sermaye piyasası lisanslama, satış, pazarlama yönetimi, markalaşma ve marka değeri, dijital pazarlama, ihracat pazarlaması, ihracat yönetimi, hizmet pazarlaması, ilişki yönetimi, temel sigortacılık, sigorta branşları ve teknikleri, sigortacılıkta aracılık ve acente yönetimi, hasar ve tahkim süreçleri, yeni nesil finans ve sigortacılık gibi birçok alanda mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri de vererek sektörle olan ilişkimi güçlendirerek devam ettirdim.
Teorik ve pratik açıdan yürüttüğüm çalışmalarla regülasyonları yakından takip etmekteyim. Bu amaçla tüm dünyada faaliyet gösteren global bir finans ve muhasebe meslek kuruluşu olan ACCA’nın (the Association of Chartered Certified Accountants& Fermanlı Ruhsatlı Muhasebeciler Birliği) Türkiye Kümelenmesi (Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan ) Eğitim Müdürlüğü görevinde de bulundum.
Akademik kariyerime Trakya Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Programında Dr. Öğretim Üyesi olarak devam etmekteyim ve dönem dönem farklı üniversitelerde yarı zamanlı dersler de vererek geleceğin finansçılarının yetiştirilmesine katkı sağlamaya gayret ediyorum. Sigorta, banka ve pazarlama alanında bilirkişilik görevinde bulundum ve Kobilere iş geliştirme, finans, yönetim ve kurumsallaşma amacıyla danışmanlık hizmetleri de sundum.