» Eğitim Durumu

» Akademik Unvanlar

» Yayınlar

Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler (Proceedings)

  • SELVİDEN ALBAYRAK, S. ve YÜRÜK KAYAPINAR, P.(2018), 'Edirne İli Kültürel Değerlerinin Turizm Pazarlaması Açısından Değerlendirilmesi', The International Sustainable Tourism And Environment Protection Conference, 22-23 November 2018 - Edirne/TURKEY (Kasım 2018) (Kasım 2018)
  • KAYAPINAR, Ö., YÜRÜK KAYAPINAR, P. ve SELVİDEN ALBAYRAK, S. (2017). 'Nihai Tüketicilerin Lojistik Hizmet Kalitesi ve Alt Boyutlarına Olan Algılarının, Demografik Özelliklerine Göre İncelenmesi'. 2. International Academic Research Congress. (Ekim 2017). (Ekim 2017)
  • YÜRÜK, P., GÜNGÖR, S. ve SELVİDEN ALBAYRAK, S. (2016). '2010-2016 Yılları Arasında Türkiye'de Yaşanan Terör Olaylarının Ülke Turizmine Etkisi'. 1.Internatıonal Academic Research Congress. (Kasım 2016). (Kasım 2016)

Yazılan Ulusal Kitaplar veya Kitaplarda Bölümler

  • BOYACIOĞLU, E. ve SELVİDEN ALBAYRAK, S. (2015). 'Yiyecek İçecek Servisi Kitabı'. Beta Yayıncılık, Ankara. (Kasım 2015)

Diğer

  • SELVİDEN ALBAYRAK, Sibel (2019) ‘Zincir Otel’, s.711 Ed: İÇÖZ, Orhan ve UYSAL, Muzaffer, Turizm Ansiklopedisi Türkiye, Detay Yayıncılık, Ankara (Mart 2019)
  • SELVİDEN ALBAYRAK, Sibel (2019) ‘Turizm İşletmelerinde İşgücü Devir Hızı’, s.542, Ed: İÇÖZ, Orhan ve UYSAL, Muzaffer, Turizm Ansiklopedisi Türkiye, Detay Yayıncılık, Ankara (Mart 2019)
  • SELVİDEN ALBAYRAK, Sibel (2019) ‘Pansiyon’, s.379 Ed: İÇÖZ, Orhan ve UYSAL, Muzaffer, Turizm Ansiklopedisi Türkiye, Detay Yayıncılık, Ankara (Mart 2019)
  • EROL, Günay ve SELVİDEN ALBAYRAK, Sibel (2019) ‘Oberj’, s.355, Ed: İÇÖZ, Orhan ve UYSAL, Muzaffer, Turizm Ansiklopedisi Türkiye, Detay Yayıncılık, Ankara (Mart 2019)

» Verdiği Dersler

Menü Planlama

Turizm Endüstrisine Giriş

Turizm Rehberliği

Turizm Tarihi

Turizmde Halkla İlişkiler

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

Yiyecek İçecek Servisi I

Yiyecek İçecek Servisi II