|
Personel CV`si Yazdır |
|
Personel CV`si Yazdır |
S. CAN, F. TUNA, The impact of generalized joint hypermobility on eating behavior of students: A case-control study. Journal of American College Health, 2022 (Şubat 2022) |
ÖZTÜRKLER ÇAKIR UTKU BEGÜM, DURAN SEDEF, CAN SEHER, SAHIN ERKAN MELIH, The Effects of Time of Watching Television and Food Advertisements on Nutritional Status of Preschool Children, Namik Kemal Medical Journal, vol. 11, no. 4, pp. 363-369, 2023 |
L. P. TEVFIKOGLU, S. CAN, i. KARAYiLAN, G. YiLMAZ, Trakya Üniversitesi Saglik Bilimleri Fakültesiögrencilerinin etiket okuma beceri ve anlamadüzeyinin degerlendirilmesine yönelik birçalisma, 8. International Trakya Family Medicine Congress, pp. 205-205, Edirne-TÜRKIYE |
L. P. TEVFIKOGLU, G. AKBULUT, L. ÖZTÜRK, G. MEMI, O. KAYA, S. CAN, M. P. DEMIRCAN, Tip 2 diyabetik Wistar Albino siçanlara uygulanan teklidoymamis yag asitleriyle zenginlestirilmis veya yüksekyagli diyetlerin lipid profiline etkisi, 8. International Trakya Family Medicine Congress, pp. 66-68, Edirne-TÜRKIYE |
L. P. TEVFIKOGLU, S. CAN, The Effect of Caffein Consumption on Health Sciences Faculty Students’ Sleep Quality, FIFTH INTERNATIONAL MEDITERRANEAN CONGRESS ON NATURAL SCIENCES, HEALTH SCIENCES AND ENGINEERING (MENSEC V), vol. 3, no. 2, pp. 53-53, Budapeste-MACARISTAN |
S. CAN, L. P. TEVFIKOGLU, Üniversite ögrencilerinin fast food tüketim aliskanliklariile antropometrik ölçümleri arasindaki iliskisi, 8. International Trakya Family Medicine Congress, pp. 69-71, Edirne-TÜRKIYE |
S. CAN, L. P. TEVFIKOGLU, Determination of Fish Consumption Habits and Preferences of the Students in the Faculty of Health Sciences at Trakya University, FIFTH INTERNATIONAL MEDITERRANEAN CONGRESS ON NATURAL SCIENCES, HEALTH SCIENCES AND ENGINEERING (MENSEC V), vol. 3, no. 2, pp. 137-138 |
S. CAN, L. P. TEVFIKOGLU, Üniversite ögrencilerinin beslenmealiskanliklari ile yeme tutum ve davranislarinindegerlendirilmesi, 8. International Trakya Family Medicine Congress, pp. 206-206, Edirne-TÜRKIYE |
S. CAN, H. CAN, Gida Endüstrisi Atiklarindan Biyoyakit Eldesi ve Ekonomik Önemi, International Congress of Management Economy and Policy |
L. A. TEVFIKOGLU, E. K. KARACA, S. FILIZAY, Y. ÇAKIR, B. KOCAADAM, Functional Food Consumption Situation of Trakya University s Students, 3. Güneydogu Avrupa Aile Hekimleri Birligi Kongresi |
L. A. TEVFIKOGLU, E. K. KARACA, S. FILIZAY, Y. ÇAKIR, B. KOCAADAM, Functional Food Consumption Situation of Trakya University s Students, 3. Güneydogu Avrupa Aile Hekimleri Birligi Kongresi |
S. FILIZAY, Ö. ÖKSÜZ, B. KAPTAN, Peynir helvasi kalitesine farkli starter kültürlerin etkisi, 1.Uluslar arasi Adriyetik ten Kafkaslar a Geleneksel Gidalar Sempozyumu |
CAN SEHER, Optimizing Energy Efficiency During a Global Energy Crisis, IGI Global |
S. FILIZAY, B. Ö. ESEN, B. KARAÖZ, E. BASAR, Üniversite Ögrencilerinin Probiyotik Ürün Tüketimlerinin ve Probiyotik Kavraminin Bilinme Düzeyinin Belirlenmesi, Uluslararasi Katilimli 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gidalar Kongresi, -TÜRKIYE |
Okullar Hayat Olsun Projesi ' Obezite ve Saglikli Yasam', 2013-2013 |