|
Personel CV`si Yazdır |
|
Personel CV`si Yazdır |
Türksoy N., Altınel Ö., Sürdürülebilir Deniz Turizminin Mevsimsellik Özelliğiyle Değerlendirilmesi: Saroz Körfezi Örneği, XVII. IBANESS Congress Series on Economics, Business and Management – Plovdiv / Bulgaria (Mart 2022) |
Altınel Ö. Türksoy N. Turizm Çeşitlendirilmesinde Kış Turizminin Önemi, XII. IBANESS, İktisat, İşletme ve Yönetim Bilimleri Kongreler Serisi - Plovdiv/Bulgaristan. (Nisan 2019) |
Altınel Ö.,Türksoy N.,Turizm Çeşitlendirmesi Bakımından Türkiye’de Spor Turizminin Yeri Ve Önemi. VIII. International Balkan and Near Eastern SocialSciences Congress Series - Plovdiv (Nisan 2018) |
Türksoy N.,Altınel Ö., Sosyo-Ekonomik Etkileri Açısından Kongre Turizmi. VIII. International Balkan and Near Eastern SocialSciences Congress Series - Plovdiv, 184-194. (Nisan 2018) |
Altınel Ö. Türksoy N. Üçüncü Yaş Turizminin Sağlık Turizmi İçindeki Yeri ve Önemi, VI. IBANESS, Uluslararası Balkan ve Yakın Doğu Sosyal Bilimler Kongresi, OHRİD/ MAKEDONYA (Ekim 2017) |
Türksoy N., Altınel Ö. Somut Olmayan Kültürel Mirasın Turizme Etkisi: Kırkpınar Yağlı Güreşleri Örneği, VI. IBANESS Uluslararası Balkan ve Yakın Doğu Sosyal Bilimler Kongresi, OHRİD/ MAKEDONYA (Ekim 2017) |
Türksoy N., Altınel Ö., Gaygusuz Ç. G., Turizmin Doğal Çevreye Etkileri, V. IBANESS Uluslararası Balkan ve Yakın Doğu Sosyal Bilimler Kongresi- KIRKLARELİ- TÜRKİYE (Eylül 2017) |
Altınel Ö., Türksoy N, Engelli Bireyler ve Engelsiz Konaklama İşletmeleri, V. IBANESS ULUSLARARASI Balkan ve Yakın Doğu Sosyal Bilimler Kongresi – KIRKLARELİ- TÜRKİYE (Eylül 2017) |
Altınel Ö., Türksoy N., Konaklama İşletmelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği, IV. IBANESS Uluslararası Balkan ve Yakin Doğu Sosyal Bilimler Kongreler Serisi, RUSSE/ BULGARİSTAN (Nisan 2017) |
Türksoy N., Altınel Ö., Saroz Körfezi’nde Su Sporlari Turizminin Bölge Turizmine Etkisi, IV. IBANESS Uluslararası Balkan ve Yakın Doğu Sosyal Bilimler Kongreler Serisi – RUSSE/ BULGARİSTAN (Nisan 2017) |
Türksoy N., Altınel Ö.(2016) ‘Yerel Gastronominin Turizm Tanıtımında Yeri: Keşan Satır Et Örneği’ , International Balkan and Near Eastern Social Science Conference Series, S. 295, Prilep,Macedonia. (Kasım 2016) |
Yiyecek İçecek Servisi, Bölüm Adı: Bar Bilgisi, İçeceklerin Hazırlanması Ve Servisi., ALTINEL ÖZGÜR, Beta Basım Yayım, Türkçe(Ders Kitabı) (Ağustos 2015) |
Usta Öğreticilik Belgesi - Keşan Mesleki Eğitim Merkezi (Eylül 2020) |
Aşçı Ustalık Belgesi - Keşan Mesleki Eğitim Merkezi (Ocak 2020) |