|
Personel CV`si Yazdır |
|
Personel CV`si Yazdır |
Dilaver Yıldırım, K.-Özyetgin, A. Melek (2019). "Memlûk-Kıpçak Sahasındaki Türk Mutfak Kültürü ile İlgili Sözvarlığı Üzerine: Kurutma ve Saklama Yöntemiyle Oluşan Yiyecekler", Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi, Yıl: 7, Sayı: 95, Ağustos 2019, s. 372-385 ISSN: 2148-2489 Doi Number: http://dx.doi.org/10.16992/ASOS.15107. (Ağustos 2019) |
Dilaver Yildirim K. (2016). "Türkçede 'ağa' Kelimesi ve Türevleri Üzerine", Turkish Studies Prof. Dr. Hayati Akyol Armağanı 2016 ANKARA Türkiye, Cilt: 11, Sayı: 4, s. 1137-1154.DOI : http://dx.doi.org/10.7827/TurkishStudies.9130 |
DİLAVER YILDIRIM, K.- A. M. ÖZYETGIN (2016). "Memluk Kıpçak Sahası Söz Varlığı Mutfak ve Yemek Kültüründe Tatlılar Üzerine Bir Değerlendirme", Uluslararası Yulduz Türk Dili Çalıstayı 2016 Nisan 25 İstanbul Türkiye, s. 161-172. (Nisan 2016) |