» Biyografi

   Müziğe ilk olarak 2000 yılında İzmir T.R.T. Çoksesli Batı Müziği korosuna girerek başladım. 2002-2006 yılları arasında İzmir Devlet Opera ve Balesi’nde sözleşmeli misafir sanatçı pozisyonunda korist olarak belli başlı opera temsillerinde, oratoryo ve koro konserlerinde görev aldım. Bu süreçte İzmir Devlet Opera ve Balesi koro şeflerinden H.J.Gallus, Ali Hoca ve solist sanatçı Aydın Uştuk ile müzik teorisi ve şan üzerine çalışmalarda bulundum. Aynı zaman diliminde TOBAV Oda Korosu ve İzmir Sanat Çoksesli Korosu’nda korist olarak görev aldım.

 2006 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Lisans Programına kabul edildim. Dört yıllık eğitim ve öğretim döneminde Öğretim Görevlisi Fakı Can Yürük ile piyano, Dr.Öğr.Üyesi Yusuf Mirişli ile kontrpuan, armoni ve bestecilik uygulamaları üzerine dersler aldım. Müzik eğitimi süresince müzik bilimlerine ve özellikle bestecilik yöntemlerine duyduğum ilgi ve heyecanla ilk üretimlerimi sundum. Ayrıca 20. ve 21. yüzyıl Dizisel Müzik, Çok Stillilik, Spektral Müzik, Mikrotonal Müzik, Elektronik Müzik, Rastlamsal Müzik ve Minimalizm  gibi modern dönemin ve postmodern sürecin akım ve besteleme stillerini ilgiyle takip ederek araştırma ve çalışmalarda bulundum.

  Lisans eğitimini  tamamladıktan sonra 2010 yılında Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Bu süre içinde "Müzik Eğitiminde Yeniden Yapılandırmacılık" anlayışının uygulamalı çalışmalarına yönelik olarak Bornova Suphi Koyuncuoğlu Ortaokulu’nda stajyer öğretmenlik yaptım.

   2013 yılında Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Araştırma Görevlisi olarak göreve atandım. 2016-2019 eğitim ve öğretim döneminde Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müzik Anasanat Dalı’nda, 20. ve 21. yüzyıl modern ve çağdaş müzik tür ve stilleri üzerinde araştırmalarım bağlamında besteci Philip Glass üzerine tez çalışması yaparak yüksek lisansımı tamaladım. 2016 eğitim ve öğretim döneminden itibaren lisans düzeyinde Dünya Müzik Kültürleri, Müzik Kültür ve Cinsiyet, Müzik Tarihi ve Edebiyatı (Barok Öncesi), Müzik Teorisi, Oda Müziği, Piyano Edebiyatı ve Transkripsiyon derslerinin eğitiminde görevler aldım.

   Eğitim amaçlı koro ve piyano yapıtlarım dahil olmak üzere, senfoni, konçerto, serbest formlar ve solo eserler gibi çeşitli çalgısal türleri kapsayan beste çalışmalarımla birlikte sanatsal üretimlerime, Doktora/Sanatta Yeterlik eğitimime ve konservatuvardaki görevime devam etmekteyim.

» Eğitim Durumu

» Akademik Unvanlar

» Akademik ve İdari Görevler

» İş Tecrübesi

» Yayınlar

Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler (Proceedings)

Ulusal Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler

  • Anton Webern Müziğinin Yapısal ve Düşünsel Boyutları Üzerine, DOI NO: 10.36442/AMADER.2020.14 (Şubat 2020)

Sertifikalar

  • Yabancı Dil Eğitim (İngilizce) Belgesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu (Ekim 2013)
  • Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifikası, Ege Üniversitesi, Eğitim Fakültesi (Haziran 2011)

» Verdiği Dersler

Dünya Müzik Kültürleri

Geleneksel Türk Müzikleri Teorisi

Müzik Kültür ve Cinsiyet

Müzik Tarihi ve Edebiyatı (Barok Öncesi)

Müzik Teorisi

Oda Müziği

Piyano Edebiyatı

Transkripsiyon

Yardımcı Piyano