|
Personel CV`si Yazdır |
|
Personel CV`si Yazdır |
Yumuk Mercan, Ç., Çetin Gürkan, G. ve Yumuk Günay, G. (2020).Konaklama İşletmelerinin Yeni Hizmet Sunumunda Strateji Odaklılık Etkili Mi?, Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 4(1): 426-446. |
Kahve Bize Ne Anlatıyor? 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE AND COCOA ISBN: 978-625-7464-83-3 (Nisan 2022) |
İşçimen, Burak; Yumuk Mercan, Çağla, Turistik Ürün Olarak Kaybolmayan Değer Şerbetler, The International Sustainable Tourism and Environment Protection Conference Proceeding Book, 130-134, November 2018, (Kasım, 2018) |
Yumuk Mercan, Çağla; İşçimen, Burak (2018) Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında, Coğrafi İşaretlemenin Önemi: Edirne Beyaz Peyniri Örneği, The International Sustainable Tourism and Environment Protection Conference Proceeding Book, 135-139, November 2018, (Kasım, 2018) |
İşçimen, Burak; Ayçıl, Kübra; Yumuk Mercan, Çağla (2019), Halal Food Standardızatıon Problems In Turkey/World And Smııc, 15th International Conference Standardization, Protypes and Ouality, Trakya University, (24-25 , 2019). |
Yumuk-Mercan Ç. ve İşçimen B. (2023) Edirne'de Gastronomi Turizmi (Cumhuriyetimizin 100.Yılında Edirne ve Turizm, Ed. Gönenç Güler E. & Özyurt B.), Trakya Üniversitesi Yayın No: 304, Edirne. (Ekim 2023) |
Muratlı Atatürk Evi, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, Cilt X, Detay Yayıncılık, Ankara. ISBN:978-605-254-561-4 (Nisan 2022) |
Hüseyin Rahmi Gürpınar Müzesi, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, Cilt VII, Detay Yayıncılık, Ankara. ISBN 978-605-254-558-4. (Nisan 2022) |
Sürdürülebilir Turizm ve Keşan, KEŞAN ARASTIRMALARI Kesan'in Kurtulusunun 100. Yili Anisina, Trakya Üniversitesi Yayin Evi, EDIRNE-TÜRKIYE (Aralık 2021) |
DUYGUSAL ZEKÂ İLE ÇALIŞMA İRADESİ ARASINDAKİ İLİŞKİ: AŞÇILARA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA (Eylül 2023) |