» Akademik Unvanlar

» Yayınlar

Uluslararası Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler (Proceedings)

  • ALPER ÇEVİK,GALİP AKIN, ESRA BALIKÇI (28.09.2017 -01.09.2017 ) , Yayın Yeri:Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , 2017 Turizmin Gelişmesinde Temel Kurallar; Yozgat'ta Kırsal Turizm Örneği (Ekim 2017)
  • AYŞE YEŞİM GÖÇMEN ,ALPER ÇEVİK,MEHMET YALVAÇ,HİLMİ ATASEVEN (04.05.2017 -06.05.2017 ) , Yayın Yeri:Uluslararası Bozok Sempozyumu, 2017 Yozgat Yöresel Yiyeceği Olan Madımağın Gastronomik Açıdan ve Biokimyasal Parametreler Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi (Mayıs 2017)
  • ÇAĞLA ÖZER,MERVE BURCU AKBULUT GENÇ,ALPER ÇEVİK (28.05.2015 -30.05.2015 ) , Yayın Yeri:1.Avrasya Turizm Kongresi , 2015 Temalı Restoranlar Uluslararası Uygulamalar ve Türkiye de Uygulanabilirliği (Mayıs 2015)

Ulusal Bilimsel Toplantılarda Sunulan ve Bildiri Kitabında Basılan Bildiriler

  • GALİP AKIN,ALPER ÇEVİK (17.11.2016 -19.11.2016 ) , Yayın Yeri:Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, 2016 Beslenme Kültürünün Ortaya Çıkışı ve Gelişim Tarihi (Kasım 2016)

Yazılan Ulusal Kitaplar veya Kitaplarda Bölümler

  • GALİP AKIN, ALPER ÇEVİK, (2017), Gastronomi Üzerine Araştırmalar, (Ed. Düriye BOZOK,Cevdet AVCIKURT, Murat DOĞDUBAY, Mehmet SARIOĞLAN,Göksel Kemal GİRGİN), ss.3-14.